Toivota vieraasi tervetulleiksi musiikintäyteiselle illalliselle

Ihmiset kuuntelevat musiikkia rauhoittuakseen, treenatessaan, taustahälynä ja ihan vain nautintona. Musiikilla on merkittäviä vaikutuksia ihmisen terveydelle ja Eläkeliiton sivuilla musiikkia on kuvailtu jopa tunteiden peiliksi. Musiikin avulla ihminen voi palata muistojen avulla menneisiin aikoihin. Mitä useampi aisti aktivoituu samanaikaisesti, sen unohtumattomampia muistoja ihmismieleen tallentuu ja sen pysyvämpiä muistot myös ovat.

Yhdistä juhlissa kaksi aistinautintoa: musiikki ja ruoka

Miltä kuulostaisi illallisjuhlat, joissa yhdistyvät kaksi ihmiselle tärkeää nautinnon lähdettä: ruoka ja musiikki? Kutsu ystäväsi ja läheisesi luoksesi viettämään iltaa, jossa tarjolla on tunnelmallista aisteja herättelevää musiikkia ja nautinnollista herkullista ruokaa. Taustalla soiva musiikki tarjoaa unohtumatonta ravintoa mielelle ja herkullinen kauteen sopiva ruoka täyttää vieraiden vatsan ja pitää kylläisenä ja tyytyväisenä.

Musiikin vaikutus juhlien taustatähtenä

Vuosikausien ajan ravintoloissa ja kahviloissa on soinut tarkoin valittu taustamusiikki, jonka tarkoitus on rauhoittaa mieltä, luoda ravintolaan haluttua tunnelmaa ja häivyttää taustamelua. Avecmedia.fi uutisen mukaan väärä musiikkivalinta voi olla asiakaskokemusta heikentävä asia. Kotiin voi luoda nautinnollisen ympäristön, kunhan vain valitsee oikeanlaisen musiikin, herkullisen ruuan sekä näyttävän illallispöytäkattauksen.

Upea kattaus kruunaa illan kulun

Täydelliseen kattauksen sopivat tuotteet ja vinkit löytyy esimerkiksi Fyrklövern, joka tarjoaa kattaustuotteita skandinaaviseen makuun. Fyrklövernin astioilla ja kattausvinkeillä loihtii musiikin täyteisiin juhliin sopivan pöytäkattauksen. Yhdistämällä esimerkiksi kristallinkirkkaat alkumaljalasit klassiseen musiikkiin, saa illallispöytään eleganssia ja tummat värit ja sävyt kattauksessa yhdistettynä jazz-musiikkiin vie illallistajat suoraan New Yorkin tunnelmallisille tummanpuhuville jazz-klubeille.